Outokaira osallistui Sadonkorjuu -verkostopäiville Rovaniemellä 8-9.10.2024

 

Aloitimme verkostopäivät etkoilla Sieriporossa, missä ohjelmassa oli yritysvierailu ja tutustuminen poroelinkeinoon sekä maittavaan lähiruokaan. Seuraavana päivänä kokoonnuimme Scandic Pohjanhovissa (Pohjanpuistikko 2, Rovaniemi) hanketorille, jossa sai kattavasti tietoa Lapin hankkeista.

Viestinnän ja hanketyön asiantuntija Jussi Jokinen ohjasi hanketorin jälkeistä työpajapäivää. Päivän teemat keskittyivät ja innostivat mm. hankkeiden vaikuttavuuden lisäämiseen ja rohkeuden sekä persoonallisuuden tuomiseen viestintään.

 

 

Outokaira järjesti avoimen Hanketapahtuman Ylitorniolla 16.10.2024

 

Ylitornion hanketapahtuma 16.10.2024 piti sisällään hanke-esittelyt (Kylhiin uutta virtaa- ja Vasara ja nauloja -hankkeet). Paikalla oli väkeä mm. Torniosta ja Ylitorniolta. Hanke-esittelyiden jälkeen ideointi lähti vauhdikkaasti käyntiin kahvitteluiden kera.

Juttua pöytäkunnissa riitti tuntien ajan ja jatkosta sovittiin. Esitteitä oli tarjolla Outokairan ja Lapin hankkeista ja materiaaleja on jo myös lähetetty postitse lisää kylien tarpeisiin.

 

 

Outokaira osallistuu Meän kylien Pello – kokoukseen 24.10.2024

 

Myös Pellon kylissä tapahtuu vielä lokakuussa. Outokaira osallistuu Meän kylien Pellon kokoukseen. Uusia esitteitä on varattu tapahtumaa varten ja uudet ideat ja kuulumiset kyliltä ovat tervetulleita. Toivommekin osaltamme runsasta Meän kylien Pellon väen osallistumista kokoukseen paikalle.

 

 

Tulossa lisää uutisia – Uusia videoita on julkaistu

 

Kerromme lisää Outokairan syksyn tapahtumista vielä tuonnempana. Tulossa on mm. kuulumisia ulkomailta ja Pellon kuntoportailta! Ollaanpa siis kuulolla!

Lokakuun lopussa Outokaira palvelee kaikissa hankeasioissa seuraavasti: Anne, Hilkka, Hannu paikalla, Juho lomalla (18–27.10).

Uutta! Muistakaa käydä kurkkaamassa Syksyn Hankeklubien esitelmät ja videotaltioinnit: Hankeklubit ja hankekoulutukset – Maaseutu.fi

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön